Jokainen aloittaa siitä ensimmäisestä päivityksestä. Se on se ensiaskel jota ei voi skipata vaikka kuinka haluaisi. Kenties tylsäksi havaittu alku onkin se tärkein sysäys matkalla kohti päämäärää oli se sitten mikä hyvänsä.

Mikä minut sitten sai tänne kirjoittamaan? Olen huomannut tässä vuosien varrella että olen ihminen joka ei tipahda oikein mihinkään muottiin. Olen monisairas nainen, jolla on unelmia ja nyt jos koskaan on aika niitä toteuttaa. Haaveilen niin puhtaammasta elinympäristöstä, omavaraisemmasta taloudesta, terveemmästä elämästä ja iloisemmasta tulevaisuudesta. Asutamme pientilaa, jossa on kapasiteettia vaikka mihin! Olen avannut sen ensimmäisen sivun kirjasta jota ei ole vielä kirjoitettu loppuun.

Yhden kuoren sisälle mahtuu paljon sairausia. Minä sain hiukan huonot eväät elämälle ja vikalistan ensimmäinen sairaus havaittiin jo syntymäni jälkeen. Synnyin toinen lonkka sijoiltaan joka lastoitettiin mutta vamma tuntuu tänäkin päivänä. Kukaan ei tuolloin vielä tiennyt että yliliikkuvat nivelet olivat osasyy lonkan sijoiltaan tipahtamiseen. Masennus, anoreksia ja skolioosi astuivat kuvioihin myöhemmin ja todettiin teininä. Aikuisiällä todettiin vielä IBS, hypermobiiliteetti-oireyhtymä, ahdistuneisuushäiriö, Arnold-Chiari, nivelten kuluminen ja muutama muu pikkuvika, jotka vaikuttavat elämään enemmän ja vähemmän. Sairauksista kerron enemmän tuonnempana tarkemmin.

Tulevat kirjoitukset eivät koske ainoastaan elämää kipukapinallisena vaan taltioin myös matkaani kohti sitä elämää, josta olen ollut paitsi kaikki nämä vuodet. Katkeruus ei ole enää vaihtoehto!