Yhteistyössä Mutjuttimen kanssa

Mikä on Mutjutin?

Mutjutin on pienikokoinen kalvohierontalaite jolla hierotaan nimenomaan lihaksien päällä olevia kalvoja kevyesti edestakaisin liikkein. Kalvoihin saattaa ilmaantua kiinnikkeitä, jolloin kalvo ei liiku lihaksen päällä kuten pitäisi ja tämä tuottaa kipua ja epämukavaa oloa. Sitä voi tuntea olevansa jumissa.

Sain testattavaksi itselleni Mutjutin ECO:n *Tuote saatu. Mutjutin ECO on Mutjuttimen uusi tuotesarja, jossa on kiinnitetty erityisesti huomiota laitteen ekologisuuteen. ECO versiossa on käytetty puusta saatavaa sellukuitua mikä vähentää muovin määrää. 

Jos joku nyt eksyy blogiini ensimmäistä kertaa niin kerrottakoon että itse olen kipukroonikko ja kehossani on paljon yliliikkuvuutta ja asentovirheitä joiden vuoksi olen jatkuvasti jumissa. Kuultuani ensimmäistä kertaa Mutjuttimesta, ajattelin että jos tuo toimisi niin se olisi helppo, nopea ja halpa apu kipuja vähentämään.

10 minuutin kalvohierominen vastaa 45 minuutin hierontaa, voimaa ei juurikaan tarvita joten laite pysyy kipeimpinäkin päivinä käsissä ja itse laitteelle tulee hintaa himpun verran alle 20€

Kalvohierontaa kämmenille

Jos oikein rehellisiä ollaan niin ihastuin tähän tuotteeseen. Se oli kuin minulle tehty. Kevyt, helppo käyttää, ei vaadi voimaa, laite on helppo kuljettaa mukana eikä sen käyttö vaadi esivalmisteluja. 

Mutjuttimella voi hieroa koko kehoa ja ilokseni huomasin että arpikudosta hieromalla se pehmenee eikä kiristä niin kovasti. Keväällä leikatun ranteen leikkuuarpi on vielä punainen ja osittain koholla. Kevyesti mutjuttamalla olen saanut helpotusta myös arpiini, mikä kieltämättä yllätti itsenikin. Olin toki tietoinen että hierominen itsessäänkin helpottaa jännityksiä kehossa mutta siihen on vaadittu huomattavasti enemmän aikaa ja toisinaan ihan toisen ihmisen apuakin. Vaikka en kyllä pistänyt vastaan kun nakitin isännän mutjuttamaan selkää, mikä on vielä selkäleikkauksen jäljiltä tuntopuuttoinen. Yleensä kosketus käy toisinaan kipeänä tuntohermojen ollessa joko liian herkillä tai osittain vioittuneet mutta mutjuttaminen ei oikeastaan käynyt kipeää muutenkuin niissä kohti missä oli lihas- tai kalvojumeja. 

Mutjuttimella voi hieroa myös kasvoja.

Hieronnan jälkeen on varsin rento olo ellei ole tehnyt samaa virhettä kuin minä ja käyttänyt ihan liikaa voimaa Mutjuttimen kanssa. Hieroin itseeni mustelmia ja se ei ole tarkoitus. Vinkkinä annan vielä että jos kärsit heikosta verenkierrosta ja keho tuntuu kylmältä niin älä aloita edestakaista liikettä heti vaan sivele ihon pintaa, jolloin verenkiertoa saisi lisättyä. Näin itse edestakainen liike ei tuntuisi niin epämiellyttävältä. 

Ja hei! Instagram sivuillani on käynnissä arvonta josta voit voittaa ECO mutjuttimen sekä itsellesi että kaverillesi! Arvonta on käynnissä tiistaihin 26.11.2019 asti!